fbpx

Ultima generație de predare a limbii engleze: Neuron English

Pentru cei care doresc să învețe limba engleză, adulți sau copii, aveți acum posibilitatea de a accesa ultima generație de predare a limbii engleze în Timișoara.

Click aici pentru Video Excellence in Academic English

Societatea evoluează, la fel și tehnologia și sistemele de predare. Având la bază numeroase studii din domeniul neuroștiințelor, programul Neuron English antrenează creierul pentru învățarea limbii engleze ca un nativ.

Orele de meditații și cursurile obișnuite de engleză ( uneori care dureaza și 12 ani școlari) care nu produc rezultate eficiente de îmbunățățire a abilităților de comunicare în limba engleză pot fi înlocuite cu exercițiile Neuron English, care demonstrează o înjumătățire a timpului de învățare alocat limbii engleze, prin faptul că dezvoltă conexiuni neuronale menite să ajute creierul.

De exemplu, programul FastForWord, antrenează următoarele abilități:

  • Memoria – Fast ForWord lucreaza memoria pe termen scurt si pe termen lung, aceasta fiind un aspect esențial pentru recunoașterea, înțelegerea și reaminitirea cuvintelor.
  • Atenția – prin lucrul cu programul Fast ForWord, copiii dobandesc capacitatea de a se concentra pe informații și sarcini și de a ignora orice le poate distrage atentia. Prin programul Fast For Word copiii capată viteză de procesare a datelor pe care le citesc. Ei devin astfel capabili de a procesa informatiile primite in urma unei lecturi, prin care pot distinge sunete, identifica litere si intelege intelesul cuvintelor.
  • Secvențializare – Fast ForWord dezvoltă copiilor capacitatea de a stabili ordinea cuvintelor în propoziții.

Click aici pentru Video FastForWord

Un profesor de limbă engleză nu va repeta niciodata de sute de ori același sunet, până când copilului îi va deveni natural să-l recunoască și folosească. Omenește, nu este posibil…

Un profesor, nu va putea niciodată să testeze obiectiv capacitatea copilului de gândire în limba engleză. Din nou, omenește nu este posibil! Paltforma Neuron English înregsitrează fiecare contribuție a elevului și se adaptează automant nevoilor sale de autodepășire.

Programul Neuron English nu face diferența între vorbitorii nativi și celor non-nativi. Pornește de la premisa că orice creier poate învăța, dacă este stimulat corespunzător. Câți oameni își permit să locuiască pentru o perioada de 2-4 ani într-o țară vorbitoare de limbă engleză doar pentru a stăpâni limba? Cu programul Neuron English îți aduci toate resursele la tine acasă, într-un sistem confortabil, accesbil și extrem de eficient.

Îi poți permite luxul de a avea în permanențp propriul tău profesor care nu obosește niciodată să repete, corecteze și să te stimuleze și încurajeze prin exercițiile de citire de la Reading Assistant:

Click aici pentru Video Reading Assistant

Reading Assistant este un program de asistare a citirii bazat pe date științifice complexe , care combină tehnologia avansată de recunoaștere a vorbirii cu cele mai recente metode de lectură , pentru a ajuta elevii să capete o dictie si un limbaj fluent.

Reading Assistant presupune ca un profesor virtual „ascultă” un elev atunci cand citește cu voce tare, monitorizând intregul proces pentru a identifica dificultățile și erorile de citire cu care se confruntă elevul. Programul intervine astfel cu asistență atunci când studentul este provocat de un cuvânt.

In plus ,programul calculează automat cuvintele corecte cat si cele gresite pe minut. Fiecare educator știe că elevii trebuie sa beneficieze de practica suplimentara pentru lectură , mai ales atunci când acest proces este combinat cu un feedback imediat din partea unui profesor.

Acest program vine in sprijinul elevilor in incercarea lor de a invata singuri, fara profesor, prin faptul ca le permite acestora sa se corecteze singuri, atunci cand citesc cu voce tare. De asemenea se poate economisi timp pentru profesori prin calcularea automată a cuvintelor corecte pe minut (WCPM), feed-back rapid și accesul imediat la corectie.

Programul urmareste să păstreze elevii motivați și axati pe lectură prin faptul ca ei pot avea acces oricând si oriunde la software. Programul de lectură asistat face ca software-ul sa fie ușor de implementat atat de la școală cat si acasa.

Elevii care folosesc programul Reading Assistant isi pot îmbunătăți singuri nivelul lor de citire cu până la 50 % mai mult decât elevii care primesc instruire in sală de clasă , în aceeași perioadă de timp.

Recomandarea nostră este să deveniți receptivi la evoluția științei de predare a limbii engleze și să alegeți cel mai eficient program de predare a limbii engleze neuron English.

Participarea este cât se poate de confortabilă:

fiecare elev

  • lucrează de acasă în ritm propriu ( 30 sau 50 de minute/ zi, 3 sau 5 zile/ săptămână)
  • participă la grup de conversație la clasă, o dată pe săptămână, 90 de minute
  • lucrează un an de antrenare
  • după anul de antrenare se testează anual prin examenele Cambridge pe care le organizăm

În plus, periodic, organizăm evenimente tematice de conversație în limba engleză, concursuri de public speaking, conferințe, workshopuri și seminarii pentru profesori, tabere de vară și de iarnă în limba engleză.

Pentru Timișoreni, învățarea limbii engleze a devenit mult mai accesibilă prin Neuron English. Trebuie doar să testați!

Pentru testare, ne puteți suna la tel: 0741056289 sau puteți completa formularul: http://www.neuronenglish.ro/inscriere

Vă oferim o săptămână gratuită de testare, care cuprinde:

  • evaluare inițială a nivelului de engleză ( test scris și oral)
  • participare la un curs de conversație
  • acces nelimitat pe platformă timp de 7 zile

După testare, vă înscrieți ca student și dacă după prima lună de curs nu înregistrați rezultate, noi vă restituim banii investiți, deci aveți garanție 200%.

Știința evoluează, oamenii evluează, engleza devine tot mai accesibilă!

Vă așteptăm la Neuron English!

Bogdan Nicolae Benghea

Coordonator Neuron English Timișoara

Pagina noastră de facebook: Facebook Neuron English

Cursuri de limbă engleză pentru copii și adulți în Timișoara

 

Dacă ți-a plăcut articolul, împărtășește-l și cu prietenii tăi!

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.