fbpx

Biodanza pentru părinți și copii

biodanza timisoara

Încă de la naştere, fiecare copil are  stilul  său unic de a fi, iar pe parcursul creşterii sale, copilul îşi scrie povestea propriei dezvoltări, cu originalitatea şi individualitatea lui precum şi nevoile specifice care  îi vor genera şi motiva evoluţia şi comportamentul. Prima relaţie pe care orice copil o are  după venirea sa pe lume este cea cu părinţii săi. Această relaţie de bază pentru dezvoltarea copilului şi apoi a adultului este o piatră de temelie şi un model pentru viaţa lui socială.

Biodanza pentru “Părinți si Copii” este un eveniment special. Vom crea un spațiu protejat în care fiecare din noi își poate exprima propria unicitate, fiind respectat și valorizat de ceilalți. Vom folosi ritmuri, jocuri cu scopul de a integra scheme motorii diferențiate și integrări afectiv- motorii.

Pentru ei va fi o ocazie specială de a-și vedea părinții în cele mai naturale și jucăușe ipostaze iar pentru adulți posibilitatea de a-și manifesta prin intermediul jocului spontaneitatea, uneori uitată, a copilului lor interior.

Ne întâlnim însoțiți de copiii noștri ca să ne bucurăm împreună cu ei de VIAȚĂ; ne vom juca împreună cu copiii, vom dansa și ne vom armoniza cu ei. Pe ritmuri de dans, cu joculețe simpatice, întâlnind diferite animale, ne vom folosi creativitatea și vitalitatea.

În  Biodanza cu copiii jocul este fundamental, prin intermediul jocului și activității spontane copilul își însușește abilități practie, își dezvoltă  propria creativitate și propria simțire.

Grupurile mixte reprezintă  în mod metaforic comunitatea umană, o comunitate evoluată, întrucât Biodanza lucrează doar cu aspecte integratoare, permițând expresia luminoasă de noi înșine. Într-un grup, noi ne oglindim unii în ceilalți, având posibilitatea să ne cunoaștem pe noi și să-i acceptăm pe ceilalți fără discriminări.

Vă așteptăm la evenimentul nostru din 26, 27 martie 2016:biodanza pentru copii si parinti

Trainer formator: Liliana Cosbuc, Biodanza in Romania

 

Dacă ți-a plăcut articolul, împărtășește-l și cu prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.