Constelații familiale și organizaționale

Faci pace cu trecutul tău și integrezi moștenirea transgenerațională

Constelațiile Familiale reprezintă o ușă deschisă reconcilierii cu moștenirea și trecutul nostru, o cale de a pune în ordine lucrurile, de vindecare a sufletului, o cale către eliberarea de suferință, de acceptare a sinelui, o cale de creștere si depășire a credințelor limitative. Te invit să te (re)conectezi cu strămoșii tăi, cu cei datorită cărora ești astăzi aici, care au contribuit fiecare cu puțin sau cu mai mult la ceea ce ești astăzi.

Scopul unei constelații familiale este de aduce ordine, armonie și claritate în viața fiecăruia, prin eliminarea complicațiilor, încurcăturilor sistemice din destinul familial, transgenerațional.

Întemeietorul acestei metode este psihoterapeutul Bert Hellinger (Germania). Mai multe informații despre metodă găsiți aici:

www.theknowingfield.com,

www.dragosriti.blogspot.com,

http://www.cominghome.org.uk/

(Barbara Morgan).

Constelațiile organizaționale

Scopul unei constelații organizaționale este de a-ți oferi o imagine mai clară, conștientizări noi, o privire de ansamblu, din exterior, lipsită de prejudecăți sau constrângeri, care să te ajute să iei o decizie, să deblochezi un proiect, să treci la nivelul următor sau să integrezi o anumită dinamică din organizația/sistemul din care faci parte.

Iată câteva exemple de teme care pot fi explorate într-o sesiune de constelații organizaționale: leadership, marketing, burnout, atitudini rebele, rulaj mare de personal, pierderi, optimizări de profit etc.

Constelația organizațională pornește de la o situație inițială, descrisă de către persoana care a venit să lucreze. De obicei, se definește problema și rezultatul dorit. În timpul procesului facilitat, situația se vede mult mai clar definită, din perspective diferite și poate aduce insighturi puternice pentru cel care lucrează.

Adesea, pot fi observate elemente care au fost trecute cu vederea, deși au impact semnificativ asupra organizației.

În prezent, Adina Benghea facilitează atât constelații individuale și de grup, atât online, cât și offline, în Timișoara.

Programări și mai multe informații la: 0752110302, adinabenghea@gmail.com

Mai multe despre Adina descoperiți AICI. (hiperlink la https://sturz.ro/adina-benghea-co-fondator-centrul-sturz/ )