fbpx

Constelații familiale. 29 iunie, Timișoara

Te invit la o călătorie de reconectare cu sufletul tău, exact așa cum este el acum. Adesea, simțim că nu ne găsim locul sau că parcă nu mai suntem noi înșine, că batem pasul pe loc sau că ne învârtim în cerc. Părți din sufletul nostru pot rămâne agațate în locuri și evenimente sau chiar la persoane care au avut, la un moment dat, un impact major asupra vieții noastre. Reintegrarea sufletului este un proces profund vindecător și poate fi răspunsul la nevoia ta de a fi prezent în propria viață.

M-am întâlnit prima dată cu metoda constelațiilor familiale în 2011, în cadrul unui workshop facilitat de Dragoș Riti. Am fost intrigată de ceea ce am simțit și descoperit atunci. O vreme am tot cochetat cu a-mi lucra sau nu teme personale, cu a mă expune sau nu… până când, pur și simplu, am simțit că nu mai pot altfel. Din acel punct, am decis să urmez formarea în constelații familiale, ulterior și pe cea de constelații organizaționale. În prezent, sunt în supervizare cu Dragoș Riti și Barbara Morgan și învăț să trăiesc, zi de zi, cu această constelație permanentă, din care tot și toate aparțin.

Constelațiile Familiale reprezintă o ușă deschisă reconcilierii cu moștenirea și trecutul nostru, o cale de a pune în ordine lucrurile, de vindecare a sufletului, o cale către eliberarea de suferință, de acceptare a Sinelui, o cale de creștere si depășire a credințelor limitative. Te invit sa te (re)conectezi cu strămoșii tăi, cu cei datorită cărora ești astăzi aici, care au contribuit fiecare cu puțin sau cu mai mult la ceea ce ești astăzi. Întemeietorul acestei metode este Bert Hellinger (Germania). Mai multe informații despre metodă găsiți aici: www.theknowingfield.com, www.dragosriti.blogspot.com, http://www.cominghome.org.uk/ (Barbara Morgan).

 

Facilitator: Adina Benghea, fondator al Centrului STURZ- Cercetare și dezvoltare a educației pentru familie, facilitator constelații familiale și organizaționale.

Program:

Sâmbătă: 10.00-18.00 (cu pauză de prânz de la 13.00 la 14.30)

Loc: Centrul STURZ, Str. Constantin cel Mare 41  Zona Lipovei)

Cost: 220 lei

Reduceri: Pentru al doilea membru al familiei se acordă reducere de 50% (soț, soție, frate, soră, mamă, tată, copil).

Înscrieri și mai multe informații la: 0752110302, adina@sturz.ro

Dacă ți-a plăcut articolul, împărtășește-l și cu prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.