fbpx

Vara aceasta sărbătorim copilăria!

Copilărim la Centrul STURZ

Vară 2022

Patru săptămâni tematice, cu program zilnic, de la 8:30 la 12:00

 

De ce are cel mai mult și cel mai mult nevoie un copil?

Cum poate fi vacanța un prilej de bucurie, relaxare și joacă pentru copilul tău? – Am pregătit un spațiu hrănitor pentru toți copiii dornici să se joace liber, să experimenteze, să-și dezvolte noi abilități în ritmul lor, cu încurajare, culoare și vitalitate.

Suntem o echipă de profesioniști în educație, dedicați creșterii armonioase a copiilor. În cei peste 15 ani de activitate, am lucrat cu mii de copii și familii. Centrul STURZ este locul în care părinții primesc feedback și suport iar copiii sunt încurajați să crească în ritmul lor, prin expunere la un mediu stimulant și atractiv.

Săptămânile tematice sunt dedicate micuților cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani.

 

11 – 15 iulie
18 – 22 iulie
8 – 12 august
22 – 26 august

 

Experimente, jocuri, art&craft

Ne bucurăm să fim împreună, să ne jucăm așa cum ne face plăcere și după inspirația copiilor, stârnită de materialele și mediul pe care le-am pregătit.

Ne propunem să le oferim copiilor spațiu de exprimare și exersare a jocului liber, a comunicării în public, a gândirii critice și creative și a lucrului în echipă.


 

Cum ne jucăm?

Copiii sunt încurajați să exploreze liber și apoi ghidați să-și antreneze abilitățile motrice și cognitive.

Experimentează curajul, încrederea, frica, bucuria, tristețea, furia, puterea în jocuri sociale și mici exerciții corporale care permit exprimarea emoțiilor. Descoperă informații noi și au ocazia să le aplice practic în proiectele de grup, cu experimente, invenții și creații.

Circuitele motrice și senzoriale pe care le pregătim aduc multă veselie și vitalitate și permit exprimarea corporală.

Pauzele de fructe și răcoritoare pregătite chiar de către copii vor fi prilej de conectare, de povestit despre alimentația sănătoasă și de crescut noi puteri de autonomie.

Săptămânile tematice sunt o bună oportunitate de creștere și antrenare pentru fiecare copil. Ne propuneam ca prin activităție pe care le oferim copiilor să asigurăm o doză mare de voie bună, optimism, multiple posibilități de experimentare și joacă. Prin toate acestea și prin prezența noastră autentică îi inspirăm să continue cu energie bună și vitalitate întreaga vacanță de vară.

 


 

Părinții primesc feedback din partea facilitatorilor educaționali. Vă răspundem întrebărilor referitoare la dezvoltarea copilului și vă oferim recomandări de joacă.

Cost: 490 de lei/săptămână

Pentru plată cash și mai multe informații: 0752110302, consilier@sturz.ro

 

Pe lângă cele 4 săptămâni tematice, copiii au în continuare posibilitatea de a participa și la programele desfășurate o dată/săptămână la:

NeuroConnect pentru părinți și copii mici: https://sturz.ro/programe/neuroconnect-parinti-si-copii/
NeuroConnect pentru copii de 3,5 – 6 ani: https://sturz.ro/neuroconnect-pentru-copii-de-35-6-ani/
NeuroConnect pentru copii de 6 – 12 ani: https://sturz.ro/neuroconnect-pentru-copii-de-6-12-ani/

 

 

Îți dorești pentru copilul tău să se dezvolte sănătos, cu întregul lui potențial? – Descoperă mai multe despre programul NeuroConnect!

Fiecare sesiune de joacă este structurată după modelul NeuroConnect by STURZ, pentru dezvoltarea armonioasă și are în vedere:

 • dezvoltarea motrică, fină și grosieră
 • stimularea senzorială, cu toate cele 7 simțuri, inclusiv vestibular și proprioceptiv
 • pregătirea creierului pentru învățare, prin exerciții de tip brain fitness
 • Antrenarea comunicării;
 • recunoașterea și exprimarea emoțiilor

Copilul simte o stare generală de bine, de relaxare și energizare. Impactul imediat este asupra curiozității, concentrării, coordonării, vitezei de procesare a informației, intuiției și exprimării propriilor emoții și opinii.

Pentru mai multe informații și înscriere: 0752110302, consilier@sturz.ro

Cum funcționează programul NeuroConnect?

Focusul întâlnirilor noastre cu copiii este să le creștem starea de bine și să contribuim la dezvoltarea lor armonioasă

 • Îi învățăm pe copii să-și folosească energia corpului în timp ce pregătim creierul pentru învățare (exercițiile NeuroConnect)
 • Îi invităm într-un spațiu relaxat, în care putem glumi, putem adresa întrebări, orice idee este auzită și încurajăm curajul și creativitatea copiilor.
 • Le oferim copiilor altfel de activități ca suport pentru învățarea de la grădiniță și școală ( ex: pentru dezvoltarea abilităților precum: numărat, calculat, scriere, citire etc.)
 • Îi provocăm pe copii să-și antreneze abilitatea de a comunica cu întregul corp ( folosind exerciții pentru dezvoltarea limbajului de tipul frământărilor de limbă, exerciții haioase cu gura și limba, limbajul semnelor, jocul expresiilor faciale).
 • Îi invităm pe copii într-o lume a cunoașterii, cu noi descoperiri, învățături, experimente și câte și mai câte despre întregul univers.
 • Îi încurajăm să fie cât mai autonomi, zi de zi și îi provocăm să-și dezvolte noi deprinderi (auto-îngrijire, alimentație, responsabilități în casă etc.)
 • Îi ascultăm și îi încurajăm să ne spună cum se simt. Folosind poveștile interactive, exersăm moduri de exprimare a propriilor emoții.

Să avem o vară plină de bucurii, să legăm noi prietenii și să contribuim împreună la sănătatea și bunăstarea copiilor noștri!

Centrul STURZ – Creștem bucuria de a fi împreună!

Dacă ți-a plăcut articolul, împărtășește-l și cu prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.