fbpx

Constelații familiale 4-5 iunie 2016

 

STURZ- Centrul de Cercetare și Dezvoltare a Educației pentru Familie vă invită cu mare bucurie la Constelații Familiale cu Dragoș Riti în 4-5 iunie.

Și în acest weekend vom vorbi despre Conștientizare, Încheiere, Dezlegare și Acceptare. Pentru a putea merge înainte pe căi deschise, sprinten și fără bagaje nefolositoare, avem nevoie să închidem situații nerezolvate, deschise, în care ne-am lăsat ”agățați” uneori fără să fim conștienți de acest aspect. Vă invităm sâmbătă și duminică să ne permitem să intrăm Prezenți în acest câmp vibrațional și să căutăm în adâncul nostru aspectele care au nevoie să iasă la Lumină și să se așeze în locul lor de drept.

Seminarul va începe sâmbătă la ora 14.30 cu o scurtă prezentare a metodei și a principiilor care stau la baza acesteia. Cuvintele nu vor fi niciodată de ajuns pentru a descrie minunile care ni se dezvăluie atunci când privim cu smerenie și iubire în istoria familiei noastre.
Cei care au mai participat la astfel de evenimente cunosc frumusețea sentimentelor trăite, exprimate în profunzimea sufletului.

Pentru cei care n-au avut ocazia să participe la vreun seminar, sau cei care doar au auzit și nu sunt pe deplin lămuriți, va invităm să vizionați 2 emisiuni care explică pe larg, în timpul alocat, cum funcționează metoda, una filmată în 2014:http://www.youtube.com/watch?v=LrX3Hz4ivb0&sns=fb, iar cealaltă chiar la sfârșit de 2015:https://www.youtube.com/watch?v=PSNz3FgyAOo la 6TV.

Vă invităm într-o călătorie către fundamentul existenței voastre, sursa vieții și a puterii voastre, locul de unde totul a început. Constelațiile Familiale sunt o ușă deschisă reconcilierii cu moștenirea și trecutul vostru, este o cale de a pune în ordine lucrurile, o cale de vindecare a sufletului, o cale către eliberarea de suferință, o cale de acceptare a Sinelui.

Programul workshopului:
Sâmbătă: 14.30-15.00- Introducere în metoda Constelațiilor Familiale: prezentare, scurt istoric, întrebări și răspunsuri.
Sâmbătă, 15.00-18.30- Lucru efectiv al temelor personale- partea I, cu pauze de confort

Duminică, 9.30-17.30- Lucru efectiv al temelor personale- partea a II-a, cu pauze de masă și confort.

Organizatori: Centrul STURZ și My Heart & My Soul
Inscrierea se face pe mail la: consilier@sturz.ro.
Dacă aveți nevoie de mai multe informații ne puteți suna la: 0752110302

Costul participării:
360 lei pentru Sâmbătă-Duminică

Reduceri:

Pentru al doilea membru al familiei se acordă reducere de 50% (soț, soție, frate, soră, mamă, tată, copil), pentru Sambata-Duminica (180 Lei)
Pentru membrii  Centrului STURZ se acordă reducere de 15%= 300 lei pentru Sâmbătă și Duminică.

Vă așteptăm cu drag!

Mai jos, găsiți mai multe informații despre Constelațiile Familiale:

Ce ne aduc Constelațiile familiale?
O invitație la o explorare profundă și sinceră, la o întâlnire în adevăr, unde cu sprijinul grupului veți găsi puterea de a privi în interiorul vostru la ceea ce este, să vedeți viața voastră și a familiei voastre dezgolită de poveștile pe care vi le-ați spus ca să puteți supraviețui. Încet, încet, împreună cu ceilalți va veți deschide înima în felul și în ritmul vostru.
O metoda experențială de a ne vindeca viața și sufletul nostru și al familiei noastre prin vindecarea legăturilor care au fost intrerupte sau denaturate în sânul familiei de-a lungul a mai multe generații datorită unor evenimente dramatice sau nefericite. Acestea au legătură cu excluderea (încălcarea legii dreptului egal de a aparţine), cu dezordinea în ceea ce priveşte locul în sistem (încălcarea legii ordinii) şi cu dezechilibrul în ceea ce priveşte schimbul (încălcarea legii echilibrului între ce dai şi ce iei din sistem)

Constelatiile ne arata cum te poți simți complet atunci când toți cei care aparțin sistemului tău și-au găsit un loc în inima ta. Să vezi și să accepți cu iubire adevărul a ceea ce este, înseamnă sfarșitul suferinței. Când ai atins această stare ești liber să te dezvolți și să mergi mai departe.

Cu ajutorul Constelațiilor putem pătrunde în spațiul din interiorul nostru, unde iertarea, împăcarea, compasiunea și reconcilierea cu trecutul nostru, cu familia noastră ne redeschid calea către sursa vieții – IUBIREA.

Lipsa de conștientizare și ignorarea legilor iubirii duce la ceea ce Hellinger numeşte încurcături sistemice (entanglements). Iată cateva tipuri de situaţii care, prin încălcarea legilor iubirii, duc la încurcături sistemice:
– moarte prematură a copiilor, a părinților…
– o mamă care moare la naşterea copilului;
– accidente tragice în care a murit un membru al familiei;
– divorţuri, perechi anterioare, inclusiv ale părinţilor şi bunicilor;
– avorturi naturale şi provocate;
– un membru al familiei este criticat/judecat, exclus, considerat ”oaia neagră”;
– fapte de război;
– supravieţuitori – vina/pierdere;
– adopţii;
– violuri, abuzuri, injustiţii;
– morţi premature (sub 25 de ani, sau părinţi care au copiii mai mici de 15 ani);
– sinucidere sau încercare de sinucidere;
– crime în special asasinate;
– cineva înşelat, nedreptăţit (dezmoştenit, sau falsificări de acte în moşteniri etc.);
– cineva a fost condamnat la închisoare; internat într-un ospiciu;
– destine şi incidente grave in generatiile anterioare, chiar foarte indepartate;
– copii ilegitimi sau copii daţi în adopţie sau abandonaţi;
– copii nascuti intr-o familie dar au alt tata(secrete);
– boli grave, handicapuri;
– părinţi de naţionalităţi sau culturi diferite; emigrări;
– relaţii anterioare importante ale unuia din părinţi, nerescunoscute(logodnici parasiti spre exemplu)

Dacă ți-a plăcut articolul, împărtășește-l și cu prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.