fbpx

Anul școlar 2022-2023

Cine suntem noi?

Suntem o echipă formată din pedagogi, psihoterapeuți, experți în educație psihomotrică și formatori în pedagogie sistemică, cu numeroase formări în educație timpurie, învățare experiențială și dezvoltare holistică.

Pedagogia STURZ are ca scop oferirea soluţiilor educaţionale care completează educaţia din familie, de la grădiniţă și şcoală, cu abilităţile de viaţă necesare fiecărui copil pentru a trăi fericit.

Cu ce se diferențiază programele STURZ?

În timpul cursurilor noastre, copilul simte o stare generală de bine, de relaxare și energizare. Impactul imediat este asupra curiozității, concentrării, coordonării, vitezei de procesare a informației, intuiției și exprimării propriilor emoții și opinii.

Fiecare sesiune de joacă și învățare este structurată după modelul NeuroConnect by STURZ, pentru dezvoltarea armonioasă a copilului și are în vedere:

  • dezvoltarea motrică, fină și grosieră
  • stimularea senzorială, cu toate cele 7 simțuri, inclusiv vestibular și proprioceptiv
  • pregătirea creierului pentru învățare, prin exerciții de tip brain fitness și antrenarea gândirii critice și creative
  • antrenarea comunicării;
  • recunoașterea și exprimarea emoțiilor
  • exersarea lucrului în echipă și a leadershipului

Programele noastre

NeuroConnect pentru părinți și copii mici de 5 luni – 3,5 ani

Acest program se adresează în primul rând adultului. Mama sau tata însoțește copilul în activitatea săptămânală de la noi din centru și deprinde noi abilități pentru a se bucura de relația părinte-copil și pentru a contribui la creșterea sănătoasă a copilului.

Obiectiv: Dezvoltarea sănătoasă a bebelușului și a copilului mic, din punct de vedere motric, socio-emoțional și intelectual.

La cursul săptămânal de 50 de minute primești tot sprijinul în devenirea ta ca părinte – Suntem aici pentru a-ți răspunde la întrebări, pentru a te îndruma să găsești răspunsurile care ți se potrivesc ție și familiei tale, pentru a te încuraja și felicita, a-ți fi alături când lucrurile devin grele și a ne bucura împreună. Urmărim cu bucurie progresele tale și ale copilului tău, îți oferim feedback constant, pregătim și livrăm conținut educațional de calitate.

Oferim acces la informații suplimentare, resurse și suport pentru a fi alături de copilul tău în fiecare etapă importantă din primii 3 ani de viață, de la primele gesturi și sunete, până la comunicarea și relaționarea independente într-un mediu nou de viață.

Grupe disponibile:
Marți  9:15-10:05; 10:30-11:20; 17:15-18:05; 18:30-19:20
Miercuri 9:15-10:05; 10:30-11:20; 17:15-18:05; 18:30-19:20
Joi 9:15-10:05; 10:30-11:20; 17:30-18:20
Vineri 9:15-10:05; 10:30-11:20;

 

În funcție de vârsta copilului și dezvoltarea lui, noi vă recomandăm grupa potrivită.

Mai multe detalii descoperiți AICI.

NeuroConnect pentru copii de 3,5-6 ani

Cursul săptămânal de 90 de minute este adresat copiilor preșcolari, iar la sfârșit părinții primesc feedback. În plus, programul prevede un feedback personalizat periodic în care fiecare părinte primește informații despre dezvoltarea copilului, precum și strategii, jocuri sau alte informații utile de la specialiștii noștri.

Obiectiv: Dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a copilului preșcolar, din punct de vedere motric, socio-emoțional și intelectual și pregătirea acestuia pentru o bună acomodare la școală.

Copiii sunt încurajați să-și dezvolte deprinderi de viață, să-și recunoască și să-și exprime emoțiile și nevoile, să comunice folosind propoziții complete, să exploreze mediul înconjurător cu încredere și curiozitate.

Urmărim evoluția fiecărui copil și îi propunem sarcini noi care au ca scop întărirea abilităților existente, corectarea sau recuperarea unei întârzieri minore, stimularea unor noi deprinderi și depășirea blocajelor (de comunicare, de experimentare, de interacțiune cu mediul) . În felul acesta, copiii își poate folosi tot mai mult propriile resurse într-un mediu stimulant și încurajator, în care respectăm ritmul și nevoile sale. În același timp, părintele primește feedback structurat despre evoluția copilului, răspundem întrebărilor referitoare la dezvoltarea armonioasă a preșcolarului, oferim resurse educaționale pentru timpul petrecut în familie precum jocuri, momente de rutină, exerciții motrice, de limbaj și de gândire.

Un copil care intră în program la vârsta de 3 ani are posibilitatea de a parcurge integral toate cele 6 componente ale programului și va fi pregătit pentru o acomodare reușită la școală, va fi curios să testeze practic informațiile primite, va avea disciplina de a se auto-organiza, îi va face plăcere să găsească în jurul lui răspunsuri la întrebări, va fi deschis să lucreze în echipă.

Grupe disponibile:
Luni 17:30-19:00
Marți 17:30-19:00
Miercuri 18:00-19:30
Joi 17:30-19:00
 

 

În funcție de vârsta copilului și dezvoltarea lui, noi vă recomandăm grupa potrivită.

Mai multe detalii descoperiți AICI.

Unde ne găsești?

1. Centrul STURZ – Zona Lipovei 

Str. Constantin cel Mare 41 300254 Timișoara 

2. Centrul STURZ – Zona Girocului 

Centrul STURZ din zona Girocului se va deschide toamna aceasta. Revenim cu detalii.

 

 

Pentru mai multe informații despre programele noastre educaționale și înscrieri ne puteți suna la 0728183029 sau contactați-ne prin e-mail: consilier@sturz.ro și marketing.centrulsturz@gmail.com

Dacă ți-a plăcut articolul, împărtășește-l și cu prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.