fbpx

Luna Decembrie la Centrul STURZ

 

           Luna decembrie ne aduce mai aproape de cei dragi, cu mai multe momente petrecute în tihnă alături de copii, părinți și bunici.

Aho, Aho, copii și părinți! Sunt Moșul STURZ și am venit plin de bucurii. Tot anul am adunat în desagă nenumăratele învățături, deprinderi, idei și diversele jocuri care au avut loc în Centrul STURZ. Acum, vi le dăm mai departe și vouă, părinților!

Am pregătit două ateliere de joacă în 18 decembrie, precum și Târgul creativității.

Este STURZ, este decembrie, deci să înceapă distracția! După cum este tradiția, în această perioadă a anului, pe lângă cursurile obișnuite, avem pregătite și întâlniri calde și cu mult sens pentru întreaga familie.

Ateliere pentru părinți și copii

18.12, 10.00-13.15

Ne vom juca împreună, inspirați de sărăbătorile de iarnă. Cel mai bun mod de a învăța este prin joacă, așa că am ales cele mai antrenante jocuri pe care să le puteți continua și acasă cu întreaga familie. După cum ne cunoașteți deja, prin joaca noastră vom mișca relația părinte-copil cu sens, cu ritm, conectare și încurajare.

Ateliere pentru părinți și copii mici

10.00-11.00

11.30-12.30

Ateliere pentru părinți și copii de 3 ani+

10.30-11.45

12.00-13.15

Avem un număr limitat de locuri și se vor ocupa în ordinea confirmării plății.

Costul este de 100 de lei/ părinte+copil/copii. Un singur adult va putea însoți copilul la activitate.

Tel: 0728183029, consilier@sturz.ro. Cont pentru plată: RO08INGB0000999911864934

 

 Târgul creativității

Vineri, 17.12, orele 18.00-19.30

  • Un eveniment organizat de către copii, în care vor avea ocazia să lucreze în echipe pentru a amenaja 3 standuri diferite: de troc, vânzare și donații. Vor pregăti în cadrul cursurilor săptămânale produsele pentru târg și vor încheia seara cu aprecieri și ceva bun de mâncare.

Copiilor le place la nebunie joaca de-a vândutul, cumpăratul, negociatul. Ne propunem ca într-un astfel de context educațional și de joacă să le insuflăm valori despre consumul responsabil, importanța refolosirii, donațiilor, alegerii materialelor, gestionarea propriilor bănuți.

Evenimentul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3,5 și 8 ani. Pentru o bună organizare, vă recomandăm să îndrumați copilul să aducă 2-3 jucării pentru troc, una de vânzare și 2-3 de donat. De asemenea, vă invităm să oferiți un buget personal de maximum 30 de lei celor care doresc să-și cumpere obiecte confecționate de colegii lor.

Între timp, continuăm întâlnirile săptămânale, cu momente surpriză, multă joacă, sărbătoare, tradiție și veselie.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, împărtășește-l și cu prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.