Blog

29
nov.

Luna Decembrie la Centrul STURZ

 

 

           Luna Decembrie ne aduce mai aproape de cei dragi, cu mai multe momente petrecute în tihnă alături de copii, părinți și bunici.

În fiecare an, la Centrul STURZ, celebrăm familia, reușitele de peste an, facem stop-cadru și ne bucurăm împreună. Deși, uneori suntem cu toții obosiți, aglomerați, tot pe fugă, reușim să spunem da momentelor de respiro împreună și să găsim motive de sărbătoare, cum ar fi primii pași ai copilului, acomodarea la grădiniță sau școală, acomodarea la gimnaziu sau liceu, noul job al părinților, noua casă, noi prieteni câștigați și multe altele. Invitația noastră este să priviți retrospectiv, la acest an, și să vă oferiți mulțumire și recunoștință pentru tot, exact așa cum a fost tot și cu bune și cu mai puțin bune.

Anul acesta, am pregătit, pe lângă cursurile obișnuite, o serie de evenimente, prin care dorim să facem și mai bine cunoscută viziunea educațională a Centrului nostru. Iată câteva dintre principiile noastre:

  • ne inspirăm din natură și folosim cât de mult posibil materiale din natură;
  • copilul este o ființă completă și rămânem în permanență curioși să-l descoperim;
  • în primul rând noi, adulții, avem nevoie să ne dezvoltăm, să ne descoperim și să ne aducem în starea de a sprijini creșterea copiilor noștri;
  • starea de prezență a părintelui are un impact semnificativ asupra dezvoltării copiilor. De aceea, suntem alături de părinți, pas cu pas, pentru a fi cât mai mult în AICI și ACUM

 

 Iată o parte din evenimentele pregătite în DECEMBRIE:

1.Târg organizat de copii, pentru copii. Vineri, 29.11, 18.00-19.00 https://www.facebook.com/events/2371320339864588/

În cadrul modulului de Gândire economică, desfășurat în ultimele săptămâni, subiectele care au prezentat cel mai mare interes pentru copii au fost cele despre crearea unui produs, realizarea standului, stabilirea prețului și negocierea.

Vineri, toți copiii participanți vor avea ocazia să-și antreneze aceste abilități, alături de prietenii invitați. Dați-le de veste și lor!

Copiilor le place la nebunie joaca de-a vândutul, cumpăratul, negociatul. Ne propunem ca într-un astfel de context educațional să le insuflăm valori despre consumul responsabil, importanța refolosirii, donațiilor, alegerii materialelor, gestionarea propriilor bănuți.

Vinerea aceasta, 29.11, de la 18.00 la 19.00, copiii invită copiii să participe ca expozanți, cumpărători, negociatori și donatori la târg.

Evenimentul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani. Pentru o bună organizare, vă recomandăm să îndrumați copilul să aducă 2-3 jucării pentru troc, una de vânzare și 2-3 de donat. De asemenea, vă invităm să oferiți un buget personal de maxim 20 – 30 de lei celor care doresc să și cumpere.

Pentru participare, vă rugăm să ne scrieți la consilier@sturz.ro, cu mențiunea: târg pentru copii, nr. copiilor înscriși și vârstele lor.

Pentru mai multe informații, ne puteți suna la: 0748409218 (Claudia).

 

2. Seara lui Moș Nicolae. Joi, 05.12. Copiii de la toate grupele vor pregăti surprize pentru familiile lor (gătim cornulețe, confecționăm bețe, cântăm, dansăm și ne bucurăm)

3. Ziua lui Moș Nicolae. Vineri, 06.12. O zi întreagă de daruri. Vom oferi cadouri surpriză famiilor înscrise la cursurile centrului nostru și vom colecta cadouri pentru familiile nevoiașe.

4. Decembrie jucăuș. Sâmbătă, 07.12. Ateliere pentru părinți, bebeluși și copii mici. Vom crea momente de conectare, de bucurie, descoperire și recunoștință.

https://www.facebook.com/events/970027196687076/

5. Săptămâna taților. 09-13.12. Tații vor însoți copiii la cursuri (Baby Language and Play 5luni-3 ani)

6. Constelații familiale. Sâmbătă, 07.12. Atelier adresat doar adulților. Facilitator: Adina Benghea: https://www.facebook.com/events/459378761360042/.

7. Decembrie creativ. Vineri, 13.12. Ateliere adresate părinților și copiilor 3 ani+ ( vom crea decorațiuni din turtă dulce și materiale naturale. Vom dansa și ne vom juca împreună)

8. Săptămâna recunoștinței și a prieteniei. 16-20.12. În fecare zi, copiii își pot invita prietenii la cursurile noastre, cu acces gratuit și vor avea momente de celebrare a prieteniei

 

Pagina va fi actualizată și cu alte evenimente pe care le vom adăuga pe parcurs. Pe lângă toate acestea, cursurile noastre continuă cu program normal. Pentru mai multe informații, ne puteți suna la 0752110302.

Să ne vedem cu bine într-un Decembrie celebrat!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.