Constelații familiale și organizaționale

 

 

 

Constelațiile Familiale reprezintă o ușă deschisă reconcilierii cu moștenirea și trecutul nostru, o cale de a pune în ordine lucrurile, de vindecare a sufletului, o cale către eliberarea de suferință, de acceptare a Sinelui, o cale de creștere si depășire a credințelor limitative. Te invit sa te (re)conectezi cu strămoșii tăi, cu cei datorită cărora ești astăzi aici, care au contribuit fiecare cu puțin sau cu mai mult la ceea ce ești astăzi. Întemeietorul acestei metode este Bert Hellinger (Germania). Mai multe informații despre metodă găsiți aici: www.theknowingfield.com, www.dragosriti.blogspot.com, http://www.cominghome.org.uk/ (Barbara Morgan).

Adina Benghea, facilitator constelații familiale și organizaționale

M-am întâlnit prima dată cu metoda constelațiilor familiale în 2011, în cadrul unui workshop facilitat de Dragoș Riti. Am fost intrigată de ceea ce am simțit și descoperit atunci. O vreme, am tot cochetat cu a-mi lucra sau nu teme personale, cu a mă expune sau nu… până când, pur și simplu, am simțit că nu mai pot altfel. Din acel punct, am decis să urmez formarea în constelații familiale, ulterior și pe cea de constelații organizaționale, cu trainerii de la Institutul Bert Hellinger din Olanda.

În munca mea de zi cu zi, mă întâlnesc adesea cu părinți și viitori părinți care doresc să-și sprijine copiii, să le ofere oportunități cât mai bune de creștere și dezvoltare. Mesajul pe care îl transmit constant este că cel mai bun sprijin pentru copiii noștri este dezvoltarea noastră personală, să cerem suport, să ne lucrăm traumele, să ne punem în ordine viețile, pentru a ne crește puterea de a fi părinți.

Particip constant la sesiuni de supervizare cu Dragoș Riti și Barbara Morgan și învăț să trăiesc, zi de zi, cu această constelație permanentă, la care suntem cu toții conectați, dincolo de timp și spațiu. Citiți mai multe despre Adina aici: https://sturz.ro/adina-benghea-co-fondator-centrul-sturz/

Puteți opta pentru sericiu individual de constelație familială/organizațională sau puteți participa la sesiunile de grup.

Următorul eveniment, 5 octombrie 2019:

Program:
Sâmbătă, 05.10: 10.00-18.00 (cu pauză de prânz de la 13.00 la 14.30)
Loc: Centrul STURZ, Str. Constantin cel Mare 41 (Zona Lipovei)
Cost: 220 lei
Reduceri: Pentru al doilea membru al familiei se acordă reducere de 50% (soț, soție, frate, soră, mamă, tată, copil).
Înscrieri și mai multe informații la: 0752110302, adina@sturz.ro

Link facebook: https://www.facebook.com/events/2274257246221392/