fbpx

Suntem bucuroși să anunțăm că reușim, anul acesta, să aducem educația sistemică și în România, prin parteneriatul inițiat cu Institutul Bert Hellinger din Olanda și participarea doamnei Bibi Schreuder.

De 12 ani suntem activi în domeniul educației pentru copii și de 8 ani oferim și servicii educaționale pentru părinți și cadre didactice. Una dintre preocupările principale ale Centrului de Cercetare și Dezvoltare a Educației pentru Familie este să catalizăm inovația în educație și să hrănim acest proces prin noi metode, abordări, schimbări de paradigme, în beneficiul copiilor noștri și al întregii societăți.

Unul dintre proiectele la care lucrăm în prezent are în vedere introducerea și implementarea conceptului de dinamici sistemice în educația din România.

În perioada 11-12 mai, o vom avea invitată, în premieră în România, pe doamna Bibi Schreuder (pedagog cu peste 25 de ani de experiență în învățământul din Olanda, facilitator și trainer constelații familiale și organizaționale, promotor al pedagogiei sistemice), care va facilita un workshop de 2 zile pentru cei interesați de inovație în dezvoltarea potențialului uman, de la cadre didactice, leaderi în educație, până la traineri, consilieri, terapeuți.

Bibi Schreuder

Organizatori: STURZ- Centrul de Cercetare și Dezvoltare a Educației pentru Familie (Adina Benghea) și Quantum Connection (Dragoș Riti)

Contact: consilier@sturz, ro, 0752110302 (Adina Benghea), 0722376207 (Dragoș Riti)

Mai multe informații despre program și înscrieri găsiți aici: Înscrieri dinamici sistemice în educație