fbpx

 

 Știm cât de important este copilul tău pentru tine și alegem să-ți fim alături cu ce avem noi mai bun:

experiență și cunoștințe de calitate pentru tot ceea ce înseamnă creșterea copilului mic.

 

Și noi ne dorim să te bucuri din plin de experiența de părinte și să poți avea încredere în instinctele tale. Vrem să te vedem împlinit, în acord cu valorile tale, încrezător în deciziile tale, informat și susținut de o comunitate de părinți la fel ca tine.

 

Cum ți-ai imaginat sau îți imaginezi relația cu propriul copil?

 

Primii 3 ani din viața ta ca părinte sunt unul dintre cele mai mari daruri, atât pentru tine, cât și pentru cel mic. Puneți împreună bazele dezvoltării sănătoase, creați și întăriți relația voastră și savurați din plin orice reușită.

 

Știm ce provocare mare este să devii părinte și că lucrurile nu arată chiar așa cum ne-am imaginat, însă nu înseamnă că trebuie să renunți la visul și valorile tale.

 

Poate fi greu și aparent imposibl, însă, te asigurăm că primind sprijinul necesar vei putea depăși orice provocare și îți vei putea regăsi echilibrul.

Viața de părinte nu trebuie să fie un chin ci o bucurie împărtășită, o sursă de creștere și transformare personală. Și tu meriți asta!

 

 

De ce oferim acest curs pentru părinți și viitori părinți?

Pentru că vreme de 12 ani am sprijinit mii de părinți și am observat mii de copii în evoluție și cu fiecare am învățat ceva nou. Tot ce ne-am dorit întotdeauna a fost să găsim acea modalitate de a împuternici părintele. De a-ți da ție resursele și de a te învăța cum să le folosești mai bine. Făcând asta, tu ne ajuți să ne îndeplinim misiunea, aceea de a aduce bucurie și sănătate relațională în fiecare familie și în felul acesta contribuim împreună la Binele mai mare al societății noastre.

Cum te ajută acest curs?

Noi îți oferim informațiile esențiale în format sintetizat, în teorie și exerciții practice care să te ajute să integrezi cunoștințele mai ușor. Nu mai ai nevoie să petreci zeci de ore citind din diverse surse despre care nu ai garanția că sunt potrivite, să filtrezi informația și să testezi pe propriul copil. Vei avea ocazia să participi și la întâlniri live pe zoom, în fiecare săptămână (8 întâlniri) în format cât se poate de interactiv și adaptat nevoilor și intereselor tale. Grupul de participanți este format din părinți la fel ca tine, cu aceeași paletă de întrebări și preocupări.

 

atunci când știi informația, îți este mai ușor să observi

atunci când notezi observațiile, îți este mai ușor să evaluezi

atunci când evaluezi, îți este mai ușor să întrebi

atunci când întrebi, îți este mai ușor să descoperi

atunci când descoperi, îți este mai ușor să integrezi

atunci când integrezi începi să te descoperi pe tinepărintele și OMUL.

 

Iată care sunt temele celor 7 module:

1. Dezvoltarea copilului în primii 3 ani de viață. 

2. Atmosfera familială. Spațiul de iubire.

3. Cultivarea stării interne de joc. Metode și tehnici.

4. Instrumente STURZ de creare a momentelor de conectare și stimulare.

5. Mediul, materialele și interacțiunea/jocul în fiecare lună (0-36 luni).

6. Comunicarea și dezvoltarea limbajului.

7. Evaluarea supra și substimulării copilului.

Iată echipa de formatori:

Adina Elena Benghea, co-fondator Centrul STURZ, formator, facilitator constelații familiale și organizaționale, expert educație timpurie și educație de tip enrichment, consilier parental, mama unei fețite de 3 ani.

https://www.facebook.com/CentrulSTURZ/videos/3175726099173048/

Sanda Eneșel, facilitator programe educaționale pentru copii și părinți la Centrul STURZ, psihoterapeut adlerian, expert educație timpurie și educație de tip enrichment, consilier parental, mama unei fețite de 4 ani și a unui băiat de 9 ani.

Video aici

https://www.facebook.com/CentrulSTURZ/videos/3170014629744195/?event_time_id=324142315263433

Ana Dragodan- Frangulea, facilitator programe educaționale pentru copii și părinți la Centrul STURZ, psiholog, formator, pedagog și consilier parental.

Alături de formatori, la crearea acestui curs participă întreaga echipă de experți și suport de la Centrul STURZ.

Citește mai multe despre noi aici: https://sturz.ro/echipa-noastra/

 

Când începem?

Cursul începe în 11 august, marți, interval orar 18.00-19.30 și durează 2 luni (8 întâlniri săptămânale)

Cum poate fi accesat?

După achitarea cursului, vei fi adăugat în clasa online, unde vei avea acces săptămânal la cele 7 module tematice (informații, exerciții și alte resurse) care rămân ale tale pentru totdeauna. Timp de 8 săptămâni, vor fi 8 sesiuni online pe zoom în care va fi parcursă informația de la curs și vor exista sesiuni de întrebări și răspunsuri. În plus, vei fi adăugat și în grupul de facebook pentru feedback, întrebări și multe alte resurse.

Pentru acest curs avem un număr limitat de locuri: 40.

Costul integral al programului este 1200 de lei însă, în perioada iulie-august 2020 îl oferim la preț redus, doar 800 de lei (plătibili în două rate).

La fel ca la toate cursurile noastre, ai garanție 100%. Dacă nu ți se potrivește, primești banii înapoi.

Mai multe informații și înscrieri aici: consilier@sturz.ro. Subiect: Înscriere curs educație timpurie, sau telefonic: 0752110302.

Alege doar ce e mai bun pentru tine și copilul tău!