fbpx

Vorbim limba copiilor pe înțelesul părinților

Acest program se adresează în primul rând adultului. Mama sau tata însoțește copilul în activitatea săptămânală de la noi din centru și deprinde noi abilități pentru a se bucura de relația părinte-copil și pentru a contribui la creșterea sănătoasă a copilului.

La Centrul STURZ, primești tot sprijinul în devenirea ta ca părinte. Ai mereu alături o echipă întreagă de experți educaționali, pedagogi, psihoterapeuți, consilieri. Suntem aici pentru a-ți răspunde la întrebări, pentru a te îndruma să găsești răspunsurile care ți se potrivesc ție și familiei tale, pentru a te încuraja și felicita, a-ți fi alături când lucrurile devin grele și a ne bucura împreună. Urmărim cu bucurie progresele tale și ale copilului tău, îți oferim feedback constant, pregătim și livrăm conținut educațional de calitate. 

Imagini de la cursuri

 

Primii trei ani din viața unui copil sunt motorul întregii dezvoltări ulterioare. De modul în care un copil își formează un tip de atașament în acești trei ani depine calitatea întregii sale vieți. Ca părinte, în cadrul cursului, deprinzi abilităţile necesare pentru a dezvolta o relaţie sănătoasă cu bebeluşul. Participând la curs, înveți cum să observi corect nevoile copilului tău și cum să fii prezent pentru a le răspunde.

Iată ce mai înveți:

Toate acestea se întâmplă într-un context tematic de joacă, în acord cu anotimpul și cu interesele specifice copiilor mici.

 

 

Cum se va bucura copilul tău de toate acestea?

 

Părinții care deja participă la cursurile pe care le oferim ne transmit că cel mai mult îi ajută faptul că sunt într-un mediu în care se pot consulta, pot primi feedback, merg acasă cu idei ușor de pus în practică, iar copiii se dezvoltă armonios și se acomodează cu succes la grădiniță. De obicei se leagă relații de prietenie între părinții dintr-un grup și continuă să petreacă timp împreună și în afara orelor de curs.

 

Cum ne întâlnim la cursuri?

Săptămânal, dimineața sau seara ( vezi programul complet mai jos),în sesiuni de 50 de minute, timp de 9 luni, cu posibilitatea de continuitate și după cele 9 luni inițiale.

În aceste luni, avem în vedere următoarele aspecte din dezvoltarea copilului:

Fiecare întâlnire este structurată în momente de stimulare a abilităților copiilor și de modele de interacțiune pentru părinți. Facilitatorul educațional pornește activitatea și invită părinții să se implice, să asiste copiii în sarcinile primite, sa observe, să îi încurajeze și să le ofere feedback.

Pe parcursul celor 9 luni, părinții primesc feedback despre evoluția și nevoile de dezvoltare ale copilului și repere educaționale pentru a continua activitatea și acasă.

Abonamentul lunar este de 340 de lei/4 cursuri. Orice curs pierdut poate fi recuperat prin participarea la alte grupe.

Pentru înscriere și mai multe informații, ne puteți contacta la: 0752110302, consilier@sturz.ro.

Grupe disponibile:

Marți-vineri, 9.30-10.20 și 10.30-11.20. (pentru 5- 24 luni)

Miercuri și vineri, 18.00-18.50 (pentru 2-3.5 ani)

(în funcție de vârsta copilului și dezvoltarea lui, noi vă recomandăm grupa potrivită)

 

Vă așteptăm cu drag să vă cunoaștem!

consilier@sturz.ro, 0752110302

Programează un prim curs aici:

 

Formular

  Nume, prenume părinte (obligatoriu)

  Nume, prenume copil (obligatoriu)

  Data naşterii copilului (obligatoriu)

  Adresă e-mail (obligatoriu)

  Număr telefon (obligatoriu)

  Cum ați aflat de noi?

  Aşteptări