fbpx
Copiii îşi imprimă originalitatea şi gândirea critică asupra propriilor invenţii, care sunt concepute pentru a avea un impact pozitiv asupra lumii.

Copiii au abilitatea înnăscută de a inventa, iar noi putem să-i călăuzim în a-şi fructifica acest dar al vieţii. În cadrul acestui program complex, copiii reinventează şi inventează orice îşi doresc. Cunosc lumea prin ochii inventatorului şi culeg informaţii, în general din natură, pentru a se inspira în propria creație.

Invenția sau creația devine o reprezentare fizică a potențialului creator al copilului. În felul acesta se descoperă, își cunoaște calitățile, își demonstrează sieși că este capabil, că munca lui contează pentru cineva sau ceva și prinde curajul de a gândi independent. Cât de bine și sănătos este pentru un copil din ziua de astăzi să știe că poate gândi singur, că poate întreba, descoperi și împărtăși cu cei din jur!

Lucrând în grup, copiii își dezvoltă sentimentul de apartenență la o comunitate, care îi invită să-și asume responsabilități, să-și cunoască drepturile și să lucreze în baza unor principii de viață sănătoase.

Citește mai multe despre Programul Inventors și vino să ne cunoaștem!

Copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 8 ani participă o dată pe săptămână, în sesiuni de 2 ore cu o pauză de 10 minute, timp de 30 de luni. Sunt 120 de sesiuni structurate în 15 teme de cultură generală, care cuprind cele mai atractive și utile informații din fiecare domeniu și știință a vieții.

Părinții participă o dată pe săptămână, în sesiuni de 2 ore, timp de 7 săptămâni la programul Family Energy I, care poate fi continuat cu Family Energy II si III.

Imagini din timpul activităților

Curs pentru preșcolari și școlari Timișoara

Educație pentru copii Timișoara

Cursuri pentru copii în Timișoara

Ateliere pentru copii în Timișoara

Grupe de vacanță 2018