Din iubire, pentru oameni

 

Ce facem, cum, și unde ne găsești

 

Activitatea Centrului STURZ este structurată pe 3 arii principale:

 • cercetare și dezvoltare educațională,
 • formare și dezvoltare personală (cursuri, ateliere, consiliere, terapii, constelații familiale și organizaționale. Servicii adresate adulților)   
 • educație complementară pentru copii și tineri (programe educaționale adresate copiilor și tinerilor)                                                              

 

Programul de lucru este de luni până vineri, de la 9.00 la 20.00. Periodic, în weekend, organizăm ateliere/cursuri/evenimente adresate atât copiilor cât și adulților, anunțate pe pagina de evenimente.

Programele și serviciile adresate adulților sunt anunțate pe pagina de evenimente și/sau pe contul de facebook. Programările pentru consiliere, terapii, constelații familiale se pot face la consilier@sturz.ro. Mai multe informații găsești aici: https://sturz.ro/adulti/

 

Programele educaționale adresate copiilor și tinerilor se desfășoară astfel:

Dimineața, între 9.30 și 12.00, pentru copiii sub 3 ani, însoțiți de unul dintre părinți. Există și câteva grupe de seară pentru acest segment de vârstă.

Seara, după ora 17.00, pentru copiii peste 3 ani.

Programele noastre educaționale sunt complementare, nu înlocuiesc creșa, grădinița sau școală; contribuie la formarea abilităților de viață specifice fiecărei etape de dezvoltare și sprijină

 exprimarea potențialului creativ al copilului. Copiii participă, în general, o dată/săptămână, la cursuri de 1 sau 2 ore. Programele noastre se adresează atât copiilor cât și părinților. Prin înscrierea copilului în program, se înscriu, automat, și părinții acestuia, fiind invitați la întâlniri individuale, sesiuni de feedback și follow-up, cursuri, ateliere, consiliere. Nu suntem club pentru copii, cu activități de divertisment sau de tip hobby.

Participarea copiilor la programele Centrului presupune înscrierea pentru cel puțin un an școlar, pe bază de abonament lunar sau anual. Primul curs se poate achita separat, fără abonament lunar. În fiecare an, oferim și locuri bugetate, susținute dintr-un fond propriu, alocat familiilor cu o situație socială dificilă.

Mai multe informații despre grupe și disponibilitatea locurilor, poți citi aici: https://sturz.ro/programe/. 

 

 

Ne găsești în Timișoara, Str. Constantin cel Mare 41 (Zona Lipovei)

Pentru început, dacă dorești unul dintre serviciile adresate adulților, ne poți scrie la consilier@sturz ro, iar dacă dorești unul dintre programele adresate copiilor, poți programa o vizită  sau participarea la un prim curs, completând formularul de mai jos. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, ne găsești la: 0752110302.

[one_half_alpha]

Formular pentru programarea unei vizite:

  Nume, prenume părinte (obligatoriu)

  Nume, prenume copil (obligatoriu)

  Data naşterii copilului (obligatoriu)

  Adresă e-mail (obligatoriu)

  Număr telefon (obligatoriu)

  Cum ați aflat de noi?

  Aşteptări

  [/one_half_alpha]

  [one_half_omega]

   

  Te așteptăm cu drag să te cunoaștem!