fbpx

Îi așteptăm cu drag atât pe copii, cât și pe voi, părinții lor, într-o atmosferă relaxantă și jucăușă!

 

Experiența noastră împreună

Între 0 și 3 ani, copilul participă însoțit de către un părinte, iar de la 3 ani+ participă alături de grupul de copii de vârste și competențe similare. Ocazional organizăm și ateliere speciale pentru părinți și copii.

Fiecare sesiune de joacă și învățare de la noi este structurată după modelul NeuroConnect by STURZ, pentru dezvoltarea armonioasă a copilului și are în vedere:

În timpul cursurilor noastre, copilul simte o stare generală de bine, de relaxare și energizare. Impactul imediat este asupra curiozității, concentrării, coordonării, vitezei de procesare a informației, intuiției și exprimării propriilor emoții și opinii.

 

PROGRAM

Vârstă: 0 – 3,5 ani

 

NeuroConnect pentru părinți și copii mici de 5 luni – 3,5 ani

Sesiuni săptămânale de 50 de minute.

Acest program se adresează în primul rând adultului. Mama sau tata însoțește copilul în activitatea săptămânală de la noi din centru și deprinde noi abilități pentru a se bucura de relația părinte-copil și pentru a contribui la creșterea sănătoasă a copilului.

Obiectiv: Dezvoltarea sănătoasă a bebelușului și a copilului mic, din punct de vedere motric, socio-emoțional și intelectual.

La curs primești tot sprijinul în devenirea ta ca părinte – Suntem aici pentru a-ți răspunde la întrebări, pentru a te îndruma să găsești răspunsurile care ți se potrivesc ție și familiei tale, pentru a te încuraja și felicita, a-ți fi alături când lucrurile devin grele și a ne bucura împreună. Urmărim cu bucurie progresele tale și ale copilului tău, îți oferim feedback constant, pregătim și livrăm conținut educațional de calitate.

Oferim acces la informații suplimentare, resurse și suport pentru a fi alături de copilul lor în fiecare etapă importantă din primii 3 ani de viață, de la primele gesturi și sunete, până la comunicarea și relaționarea independente într-un mediu nou de viață.

 


Grupe disponibile:
Marți  9:15-10:05; 10:30-11:20; 17:15-18:05; 18:30-19:20
Miercuri 9:15-10:05; 10:30-11:20; 17:15-18:05; 18:30-19:20
Joi 9:15-10:05; 10:30-11:20; 17:30-18:20
Vineri 9:15-10:05; 10:30-11:20;

 

În funcție de vârsta copilului și dezvoltarea lui, noi vă recomandăm grupa potrivită.

Mai multe detalii descoperiți AICI.

 

Vârstă: 3,5-6 ani

 

NeuroConnect pentru copii de 3,5-6 ani

Sesiuni săptămânale de 90 de minute. Curs adresat copiilor preșcolari. Părinții primesc feedback periodic.

Obiectiv: Dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a copilului preșcolar, din punct de vedere motric, socio-emoțional și intelectual și pregătirea acestuia pentru o bună acomodare la școală.

Copiii sunt încurajați să-și dezvolte deprinderi de viață, să-și recunoască și să-și exprime emoțiile și nevoile, să comunice folosind propoziții complete, să exploreze mediul înconjurător cu încredere și curiozitate.

Urmărim evoluția fiecărui copil și îi propunem sarcini noi care au ca scop întărirea abilităților existente, corectarea sau recuperarea unei întârzieri minore, stimularea unor noi deprinderi și depășirea blocajelor (de comunicare, de experimentare, de interacțiune cu mediul) . În felul acesta, copiii își poate folosi tot mai mult propriile resurse într-un mediu stimulant și încurajator, în care respectăm ritmul și nevoile sale. În același timp, părintele primește feedback structurat despre evoluția copilului, răspundem întrebărilor referitoare la dezvoltarea armonioasă a preșcolarului, oferim resurse educaționale pentru timpul petrecut în familie precum jocuri, momente de rutină, exerciții motrice, de limbaj și de gândire.

Un copil care intră în program la vârsta de 3 ani are posibilitatea de a parcurge integral toate cele 6 componente ale programului și va fi pregătit pentru o acomodare reușită la școală, va fi curios să testeze practic informațiile primite, va avea disciplina de a se auto-organiza, îi va face plăcere să găsească în jurul lui răspunsuri la întrebări, va fi deschis să lucreze în echipă.

 

 

 

Grupe disponibile:
Luni 17:30-19:00
Marți 17:30-19:00
Miercuri 18:00-19:30
Joi 17:30-19:00

 

În funcție de vârsta copilului și dezvoltarea lui, noi vă recomandăm grupa potrivită.

Mai multe detalii descoperiți AICI.

 

 

Pentru mai multe informații și înscrieri în noul an școlar: 0728183029consilier@sturz.ro sau completați formularul de mai jos și vă contactăm noi.

 

Formular

  Nume, prenume părinte (obligatoriu)

  Nume, prenume copil (obligatoriu)

  Data naşterii copilului (obligatoriu)

  Adresă e-mail (obligatoriu)

  Număr telefon (obligatoriu)

  Cum ați aflat de noi?

  Aşteptări