fbpx

Învățarea unei limbi străine contribuie semnificativ la dezvoltarea inteligențelor cognitive și emoționale ale copiilor. Iată câteva beneficii:

Elevii de astăzi ar trebui să se bucure de un nivel excelent de comunicare la cel puțin 2 limbi străine la absolvirea liceului. Pe lângă acestea, le-ar fi util să-și dezvolte un vocabular de bază la alte 2 limbi străine, printre care una de circulație rară.

Stăpânirea unei limbi străine este o abilitate transferabilă, care sporește semnificativ șansele de angajare ale unui student.

Nu doar nivelul de comunicare este important ci și modul în care studentul alege să-și folosească acest punct forte. Sunt numeroși studenți cu nivel intreemdiar de conversație în limbile engleză și germană, care, pe lângă faptul că stagnează, nici nu știu să profite de acest atuu și să-și maximizeze șansele de angajare sau de perecționare. Lipsa de aplicabilitate practică a cunoștințelor vine din lipsa de implicare a elevilor și studenților în activități care să le antreneze inițiativa și orientarea practică.

La Centrul STURZ promovăm învățarea limbilor străine prin educație nonformală, folosind metode interactive și eficiente, adaptate ritmului și nevoilor de învățare ale copiilor.

Am creat programul Blitz Deutsch pentru copiii școlari din dorința de a le transmite și lor bucuria noastră de comunicare în limba germană.

Programul este potrivit pentru copii (5-10 ani) și cuprinde:
– jocuri de comunicare
– activități practice pentru învățarea vocabularului nou
– gramatica explicată în pași simpli, naturali
– momente de povești
– filmulețe realizate de copii
– suport pentru copiii care întâmpină dificultăți cu materia de la școală
– asistență la efectuarea temelor

În această vară, am pregătit un nou program de vacanță, în perioada 30.07-10.08.

Mai multe detalii despre programul de germană din această vară Curs de germană 2018 în Timișoara

Vezi programul complet aici

Eveniment facebook aici

Limba germană poate fi învățată cu bucurie, voie bună, natural și cu încrederea de a comunica în orice context!

germana pentru copii in Timisoara

cursuri de germana in Timisoara

ateliere de germana in Timisoara

cursuri de germana in vacanta de vara in Timisoara