fbpx

 

 Ce veste bună să devii părinte

Dar ce veste și mai bună să te poți bucura la maximum de relația cu propriul copil!

 

 

Crește calitatea relației cu propriul copil, folosind programul Baby Language & Play din confortul casei tale.

Savurați din plin momentele de conectare, de gingășie și contact piele pe piele.

Creați senzații care trezesc toate simțurile, activează starea de prezență și vă aduc mai aproape unul de altul.

Știi sentimentul acela că-ți crește copilul în palme? Durează foarte puțin. Bucură-te acum de el!

 

 

Pregătește momente surpriză pentru copilul tău.

Stârnește-i interesul și crește-i bucuria de a descoperi o lume întreagă,

cu pași mici, dar WOW-uri mari 🙂

 

Oare ce surpriză avem astăzi?

 

 

Este acel moment de conectare la joc, în care tu îi pregătești ceva copilului, copilul vede implicarea ta și apoi vine să descopere. Atunci simte că el contează, că este important pentru tine, că îți aduce bucurie să te joci cu el. Minunat, nu-i așa?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adu jucării care poartă viață în ele (materiale naturale,cereale, pietre, condimente, frunze, flori, etc.). Aceste materiale sunt încărcate cu viață și oferă copilului o varietate de posibilități de explorare, de folosire a simțurilor, de a observa cum evoluează viața în fiecare material.

Fă chiar tu, cu mâinile tale jucării pentru copilul tău. Știi că mâinile sunt prelungirea inimii și atunci când un părinte creează ceva pentru copilul său, pune o parte din el în acel obiect, pune emoții, sentimente, relație iar copilul simte asta din plin.

Fă ca joaca voastră să fie în armonie cu natura și ciclul vieții. Dacă e primăvără, explorăm la maximum tot ceea ce are primăvara să ne ofere. Ceea ce vede și simte copilul afară este baza învățării și așa este firesc pentru copii să descopere lumea.

Poți avea parte de astfel de momente și multe altele, cu câțiva pași simpli, practicați zilnic. Ingredientul esențial este IUBIREA. În programul Baby Language&Play ai multe rețete de astfel de joacă, gata pregătite să le poți adapta foarte ușor.

Îți arătăm CE să faci, dar cel mai important CUM și DE CE. Idei de activități găsești oriunde, însă cu greu găsești cum să adaptezi conținutul, cum să te folosești de toate resursele proprii, cum să te conectezi la joc și cu atât mai greu găsești DE CE-ul pentru toate acestea. 

Programul este creat de o întreagă echipă de specialiști în educație de la Centrul STURZ și, înainte de a fi adaptat în forma online, a fost folosit cu succes și offline mai bine de 8 ani, bucurându-se de el sute de părinți și copii. 

 

Cu Programul Baby Language&Play la tine acasă totul devine mult mai simplu acum.

Îl poți accesa foarte ușor, din doar câteva clikuri pe zi.

Cum poți achiziționa programul Baby Language&Play?

 • Doar acces la platforma online pentru părinți: prin abonament lunar, în valoare de 200 lei, care cuprinde: acces la resurse online ( activități tematice, pentru 3 categorii de vârstă: 0-1, 1-2 și 2-3 ani, acces la întâlniri online pentru părinți, sesiuni periodice de feedback. Această ofertă, cu preț redus, este valabilă doar în perioada iunie-august 2020. 
 • Acces la platforma online și la cursuri în grupuri de copii și părinți: prin abonament lunar de 340 lei, care cuprinde acces la platforma online și la 4 cursuri la centru. acces la întâlniri online pentru părinți, sesiuni periodice de feedback.

Obține mai multe detalii la: consilier@sturz.ro, 0752110302.

Găsește cursul care ți se potrivește aici.

 

Alege doar ce este mai bun pentru tine și copilul tău!

– la STURZ – Centrul de Cercetare şi Dezvoltare a Educaţiei pentru Familie

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta pentru a te alătura comunității noastre.

Formular pentru înscriere:

  Nume, prenume părinte (obligatoriu)

  Nume, prenume copil (obligatoriu)

  Data naşterii copilului (obligatoriu)

  Adresă e-mail (obligatoriu)

  Număr telefon (obligatoriu)

  Cum ați aflat de noi?

  Aşteptări