fbpx
Copiii şi adulţii folosesc resurse de Brain Fitness şi Reading Assistant pentru a-şi pregăti creierul spre învăţarea nativă a limbii engleze.

Cursuri engleză pentru copii și adulți Timișoara: www.neuronenglish.ro

Copiii și adulții lucrează acasă pe propria platformă de antrenare a creierului, conform unui program personalizat stabilit împreună cu profesorii, și la clasă, în grupuri de conversație, o dată/ săptămână, în sesiuni de 90 de minute.

Înscrieri aici

Pentru mai multe informații și programări: 0741056289

Cu sprijinul produselor inovatoare FastForWord şi Reading Assistant, Neuron English România oferă un pachet educaţional tip „blended learning”, ce conţine o serie de exerciții de Brain Fitness.  Sunt exerciţii de gândire ce pun în funcţiune aptitudinile şi competenţele copiilor, fiind cu predilecţie concepute pentru a îmbunătăţi lectura şi pentru a produce un limbaj fluent. Aceste exerciţii ajută copiii în vederea dezvoltării atenţiei, memoriei precum şi a competenţelor de prelucrare a datelor.

Filmuleț de la clasă

Antrenarea creierului:

Programul FastForWord îmbunătățește procesul de învățare

Programul FastForWord este fundamentat pe cercetările neuroștiințelor. FastForWord este un progrMAPS[1]am  eficient care construiește capacitatea de învățare a creierului, făcând procesul de învățare mai ușor și mai rapid.

Programul FastForWord automatizează procesele de gândire și dezvoltă creierul în același mod in care un atlet construiește memorie musculara, prin repetare. În fiecare zi, studentul este îndemnat să răspundă la sute de exercitii din ce în ce mai dificile în succesiune rapidă, fiind practic expus la experiența de învățare a unui nativ vorbitor de limbă engleză.

Abilitățile cognitive consolidate de Fast ForWord:

Memoria – Fast ForWord lucrează memoria pe termen scurt și pe termen lung, acesta fiind un aspect esențial pentru recunoașterea, înțelegerea și reaminitirea cuvintelor.

Atenția – prin lucrul cu programul Fast ForWord, copiii dobândesc capacitatea de a se concentra pe informații și sarcini și de a ignora orice le poate distrage atenția. Prin programul Fast For Word copiii capată viteză de procesare a datelor pe care le citesc. Ei devin astfel capabili de a procesa informațiile primite în urma unei lecturi, prin care pot distinge sunete, identifica litere și înțelege sensul cuvintelor.

Secvențializare – Fast ForWord dezvoltă copiilor capacitatea de a stabili ordinea cuvintelor în propoziții.

Filmuleț de la clasă

Reading Assistant Video Reading Assistant

Reading Assistant este un program de asistare a citirii bazat pe date științifice complexe, care combină tehnologia avansată de recunoaștere a vorbirii cu cele mai recente metode de lectură, pentru a ajuta elevii să capete o dicție și un limbaj fluent.

Reading Assistant presupune că un profesor virtual „ascultă” un elev atunci cand citește cu voce tare, monitorizând intregul proces pentru a identifica dificultățile și erorile de citire cu care se confruntă elevul. Programul intervine astfel cu asistență atunci când studentul este provocat de un cuvânt.

În plus, programul calculează automat cuvintele corecte cât și cele greșite pe minut. Fiecare educator știe că elevii trebuie să beneficieze de practică suplimentară pentru lectură, mai ales atunci când acest proces este combinat cu un feedback imediat din partea unui profesor.

Acest program vine în sprijinul elevilor în încercarea lor de a învăța singuri, fără profesor, prin faptul că le permite acestora să se corecteze singuri, atunci când citesc cu voce tare. De asemenea, se poate economisi timp pentru profesori prin calcularea automată a cuvintelor corecte pe minut (WCPM), feed-back rapid și accesul imediat la corecție.

Programul urmărește să păstreze elevii motivați și axați pe lectură prin faptul ca ei pot avea acces oricând și oriunde la software. Programul de lectură asistat face ca software-ul să fie ușor de implementat atât de la școală cât și acasă.

Elevii care folosesc programul Reading Assistant își pot îmbunătăți singuri nivelul lor de citire cu până la 50 % mai mult decât elevii care primesc instruire în sala de clasă, în aceeași perioadă de timp.

Cursuri engleză pentru copii și adulți Timișoara: www.neuronenglish.ro

Înscrieri aici

Imagini din timpul cursurilor