fbpx

În cadrul Centrului STURZ, oferim cu multă bucurie familiilor timișorene programul de mindfulness pentru părinți și copii.

Daniela Doru-Rusu este persoana care a creat programul de Mindfulness pentru părinți și copii, cu scopul de a aduce cât mai multă armonie, conectare, echilibru și bucurie în fiecare familie.

Practica de Mindfulness a început-o în mod inconștient încă de pe vremea copilăriei, când avea abilitatea de a se conecta la un nivel profund și de a vedea binele și frumosul din orice situație.

Partea conștientă a acestui stil de viață a venit mai târziu, când căutările de creștere personală și emoțională au adus-o către tehnici ce au deschis o cale plină de adevăr, aducând multă conștientizare, echilibru și sănătate în viața ei și a familiei ei.

Prin programul de Mindfulness pentru copii și părinți își dorește familii fericite. Crede că liniștea și încrederea părinților vor aduce multă autenticitate, atenție și echilibru copiilor. Iar toate acestea reprezintă o bază solidă pentru o societate sănătoasă valoric.