fbpx
Părinţii se conectează la propria copilărie, dau semnificaţie evenimentelor majore din viaţa lor, observă evoluţia propriului copil şi construiesc un plan educațional al familiei.

În activitatea noastră avem ocazia de a lucra cu cele mai valoroase fiinţe: copiii. Suntem recunoscători pentru această oportunitate şi dorim să oferim părinţilor toate instrumentele necesare pentru a se armoniza cu rolul de părinte. Educaţia copiilor este o artă, pe care o poţi creşte cu propriile resurse şi în propria viziune şi tot ce au nevoie părinţii sunt principiile pe care le pot alege în a le călăuzi viziunea.

Părinţii participă la sesiuni săptămânale de  două ore, timp de 7 săptămâni în cadrul programului Family Energy I, care poate fi continuat cu Family Energy II si Family Energy III.

Sesiunile sunt vinerea de la 18.00 la 20.00. Înformații la: 0752110302.

Feedbackul părinților:

Cea mai importantă/profundă experiență din viața mea. Sunt recunoscătoare penru șansa de a participa la acest curs. Am constatat că din prea multă atenție (supraprotecție) am făcut și fac multe greșeli în relația cu fiul meu și, nu în ultimul rând, cu soțul. În aceste două zile am ajuns la concluzi că viața mea este frumoasă, dar depinde din ce unghi vreau să o privesc. Am înțeles cât de important este modul de abordare, cum ne exprimăm verbal și nonverbal și ce efect are acest lucru asupra celorlalți. Cât de mult ajută să ne exprimăm nevoile ( dar întâi trebuie să le recunoaștem). Cât de mult putem contribui cu faptele noastre la viața celor din jur. Și, cel mai important este faptul că am juns la concluzia că niciodată nu este prea târziu să ne dăm o șansă să devenim mai buni și nu perfecți. Mulțumesc! Stefan Iasna ( mama unui băiețel de 2 ani.

Periodic, organizăm și varianta de weekend a programului.

Aflați mai multe despre programul special creat pentru părinți: