fbpx

Îți dorești pentru copilul tău să se dezvolte sănătos, cu întregul lui potențial? Îți dorești să-i fii alături și să-i sprijini creșterea, învățând cum să-l descoperi, cum să-i cunoști nevoile și cum să-i oferi resursele necesare?

Copilul tău este unic și la fel ești și tu. Alege educația personalizată, alege să te educi pentru a susține creșterea armonioasă a copilului tău!

 

 

 

 

 

 

Programul NeuroConnect for Kids este creat pentru a-ți pregăti copilul pentru viață, pornind de la creșterea calității relației tale cu el, până la sprijinirea dezvoltării lui sănătoase  prin momente educaționale personalizate.

Suntem bucuroși să putem relua cursurile la noi în centru, pentru a oferi copiilor o experiență WOW, chiar acum, într-o perioadă în care cu toții avem nevoie să ne creștem starea de bine și să ne echipăm cu un boost de energie!                                                

Acest program este unic prin faptul că invită părintele ca partener principal de conectare și joacă și pune bazele dezvoltării armonioase a copilului tău și a pregătirii lui pentru învățarea independentă.

 

Fiecare sesiune de joacă este structurată după modelul NeuroConnect by STURZ, pentru dezvoltarea neuronală și presupune intervenții educaționale specifice următoarelor arii de dezvoltare:

                                                                                                                                                                                                                                       

     – dezvoltarea motrică, fină și grosieră

– stimularea senzorială, cu toate cele 7 simțuri, inclusiv vestibular și proprioceptiv

– pregătirea creierului pentru învățare, prin exerciții de tip brain fitness

– recunoașterea și exprimarea emoțiilor

Momentele de joacă pe care ți le propunem pentru tine și copilul tău sunt o porție magică de conectare și descoperire reciprocă. Atât tu, cât și copilul tău vă veți simți mult mai bine, odată ce v-ați însușit rutina NeuroConnect de joacă.
Copilul simte o stare generală de bine, de relaxare și energizare. Impactul imediat este asupra curiozității, concentrării, coordonării, vitezei de procesare a informației, intuiției și exprimării propriilor emoții.
Impactul asupra ta, ca părinte, este că te vei simți împuternicit, capabil, vesel, relaxat și bucuros. Îți vei crește propria stare de bine din interior și întreaga ta familie va simți asta.
Știm că acum este o perioadă neobișnuită pentru familia ta, însă noi te invităm să găsești oportunitatea din acest context. Oportunitatea pentru tine este:
– Să-ți antrenezi capacitatea de CONECTARE la copilul tău;
– Să exersezi lucrul în echipă cu partenerul când vine vorba de educația copilului;
– Să-ți dezvolți abilități de creștere și educare a copilului, având ca parteneri experți cu experiență de peste 12 ani în educația de tip enrichment

 Cum funcționează programul NeuroConnect?

 Prin cele 3 componente:

1. resurse educaționale online pentru părinți (pe platformă sturzonline.ro )

Părintele primește pe platforma online câteva dintre exercițiile și jocurile pe care le-am făcut la curs cu grupul de copii. Aceste exerciții pot fi cu ușurință reluate acasă, în decursul săptămânii, iar copilului îi face plăcere pentru că deja le cunoaște și știe că îi aduc o stare de bine. Exemple de jocuri: veverița zburătoare, tortul cu lumânări, peștele prăjit. Toate presupun mișcarea corpului, câteva cuvinte sau frământări de limbă și un minim context de joacă, însă contribuie semnificativ la dezvoltarea sănătoasă a copilului tău.
Îți arătăm CE să faci, dar cel mai important CUM și DE CE. Idei de activități găsești oriunde, însă cu greu găsești cum să adaptezi conținutul, cum să te folosești de toate resursele proprii, cum să te conectezi la joc și cu atât mai greu găsești DE CE-ul pentru toate acestea.
În plus, tot ceea ce îți propunem este deja testat de noi la clasă cu mii de copii și părinți, în ultimii 12 ani de experiență. Am ales doar ce este calitativ pentru tine și copilul tău, inedit, și cu adevărat eficient și sănătos.

2. întâlniri în grupuri de joacă pentru copii (o dată/săptămână/90 de minute, întâlnire de grup)

Focusul întâlnirilor noastre cu copiii este să le creștem starea de bine și să contribuim la dezvoltarea lor armonioasă. Ce facem în cadrul lor?

 

  • Îi învățăm pe copii să-și folosească energia corpului în timp ce pregătim creierul pentru învățare (exercițiile NeuroConnect)
  • Îi invităm într-un spațiu relaxat, în care putem glumi, putem adresa întrebări, orice idee este auzită și încurajăm curajul și creativitatea copiilor.
  • Le oferim copiilor altfel de activități ca suport pentru învățarea de la grădiniță și școală ( ex: pentru dezvoltarea abilităților precum: numărat, calculat, scriere, citire etc.)
  • Îi provocăm pe copii să-și antreneze abilitatea de a comunica cu întregul corp ( folosind exerciții pentru dezvoltarea limbajului de tipul frământărilor de limbă, exerciții haioase cu gura și limba, limbajul semnelor, jocul expresiilor faciale).
  • Îi invităm pe copii într-o lume a cunoașterii, cu noi descoperiri, învățături, experimente și câte și mai câte despre întregul univers.
  • Îi încurajăm pe copii să fie cât mai autonomi, zi de zi și îi provocăm să-și dezvolte noi deprinderi (auto-îngrijire, alimentație, responsabilități în casă etc.)
  • Îi ascultăm pe copii și îi încurajăm să ne spună cum se simt. Folosind poveștile interactive, exersăm moduri de exprimare a propriilor emoții.

3. întâlniri online/fizice cu părinții (OPȚIONAL: o dată/lună/60 de minute, întâlnire de grup sau individuală pentru feedback.)

În cadrul întâlnirilor online cu părinții, creăm un mediu favorabil împărtășirii și schimbului de experiență. Situația cu care tu te confrunți poate fi aceeași cu a altor părinți și, de cele mai multe ori, cel puțin un părinte a depășit sau integrat situația respectivă și îți poate face o recomandare. Rolul facilitatorilor STURZ în cadrul acestor întâlniri este de a modera discuțiile, precum și de a ghida prin întrebări deschise. Nu este atât de util să oferim noi răspunsuri cât este să te îndrumăm pe tine să te cunoști și să-ți descoperi propiul copil, cu fiecare etapă a evoluției voastre.

Periodic, oferim și feedback și consiliere parentală, în cadrul întâlnirilor individuale, în care discutăm despre evoluția copilului, abilități, provocări și repere în dezvoltarea lui sănătoasă.

Cui se adresează acest program?

  • copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani. Sunt grupe organizate pe două categorii de vârstă: 3-6.5 și 7-9 ani.
  • părinților dornici să deprindă abilități educaționale, să dețină și să folosească eficient cunoștințe despre dezvoltarea fizică, emoțională și intelectuală a copiilor.

Cum poți achiziționa programul NeuroConnect?

  • prin abonament lunar care cuprinde: acces la resurse online, posibilitatea de a participa la 4 întâlniri de grup pentru copii, posibilitatea de a participa la întâlniri lunare online adresate părinților (pentru a răspunde împreună întrebărilor legate de creșterea și educarea copilului) și feedback individual.

Grupele din acest an școlar:

Lunea

Interval orar Program Vârstă
17.30-19.00 NeuroConnect 3-6 ani
17.15-18.45 NeuroConnect & Leadership 6.5 ani – 9 ani

Marțea 

Interval orar Program Vârstă
17.30-19.00 NeuroConnect 3-6 ani
17.15-18.45 NeuroConnect 3-6 ani

Miercurea

Interval orar Program Vârstă
17.45-19.15 NeuroConnect & Leadership 6.5 ani – 9 ani
18.00-19.30 NeuroConnect 3-6 ani

Joia

Interval orar Program Vârstă
17.00-18.30 NeuroConnect 3-6 ani
17.15-18.45 NeuroConnect 3-6 ani

 

 

Solicită oferta completă pentru anul școlar 2020-2021 aici: consilier@sturz.ro sau completează formularul de mai jos și te contactăm noi.

Obține mai multe detalii la: consilier@sturz.ro, 0752110302.

Alege doar ce este mai bun pentru tine și copilul tău!

 – la STURZ – Centrul de Cercetare şi Dezvoltare a Educaţiei pentru Familie

 

Formular pentru înscriere:

    Nume, prenume părinte (obligatoriu)

    Nume, prenume copil (obligatoriu)

    Data naşterii copilului (obligatoriu)

    Adresă e-mail (obligatoriu)

    Număr telefon (obligatoriu)

    Cum ați aflat de noi?

    Aşteptări