fbpx

STURZ - Centrul de Cercetare şi Dezvoltare a Educaţiei pentru Familie

Sărbătorim Copilăria

Locuri disponibile
10

Patru săptămâni tematice, cu program zilnic, de la 8:30 la 12:30

Săptămâni tematice copii 4-7 ani

3-7 iulie
17-21 iulie
31 iulie-4 august
7 - 11 august

 

Ai un copil între 4 și 7 ani și ai nevoie de un program special de dimineață în timpul verii pentru el?
 
Îți dorești să îți faci treaba liniștit în timp ce știi că este în siguranță și are parte de experiențe inedite de învățare prin joc?
 
Vrei să ai garanția că micuțul tău este într-un spațiu hrănitor, ce îi oferă posibilitatea de exprimare și exersare a jocului liber, a comunicării în public, a gândirii critice și creative și a lucrului în echipă?
 
Atunci ne vedem vara acesta, de luni până vineri între orele 8:30-12:30 la Centrul STURZ 1 – str. Constantin cel Mare, nr.41.

Cum ne jucăm?

  • Copiii sunt încurajați să exploreze liber și apoi ghidați să-și antreneze abilitățile motrice și cognitive.
  • Experimentează curajul, încrederea, frica, bucuria, tristețea, furia, puterea în jocuri sociale și mici exerciții corporale care permit exprimarea emoțiilor. Descoperă informații noi și au ocazia să le aplice practic în proiectele de grup, cu experimente, invenții și creații.
  • Circuitele motrice și senzoriale pe care le pregătim aduc multă veselie și vitalitate și permit exprimarea corporală.
  • Pauzele de fructe și răcoritoare pregătite chiar de către copii vor fi prilej de conectare, de povestit despre alimentația sănătoasă și de crescut noi puteri de autonomie.
  • Săptămânile tematice sunt o bună oportunitate de creștere și antrenare pentru fiecare copil. Ne propuneam ca prin activităție pe care le oferim copiilor să asigurăm o doză mare de voie bună, optimism, multiple posibilități de experimentare și joacă. Prin toate acestea și prin prezența noastră autentică îi inspirăm să continue cu energie bună și vitalitate întreaga vacanță de vară.

Dăm startul distracției

:
:
:

Creștem bucuria de a fi împreună

Suntem o echipă de profesioniști în educație, dedicați creșterii armonioase a copiilor. În cei peste 15 ani de activitate, am lucrat cu mii de copii și familii. Centrul STURZ este locul în care copiii sunt încurajați să crească în ritmul lor, prin expunere la un mediu stimulant și atractiv.

Părinții primesc feedback din partea facilitatorilor educaționali. Vă răspundem întrebărilor referitoare la dezvoltarea copilului și vă oferim recomandări de joacă.

 

Cost: 680 de lei/săptămână

*familiile înscrise deja în programele STURZ beneficiază de 20% reducere

 

Pentru mai multe informații:

0752110302consilier@sturz.ro

290971447_5262281613850809_1525718391351864993_n

Pe lângă cele 4 săptămâni tematice, copiii au în continuare posibilitatea de a participa și la programele desfășurate o dată/săptămână la:

Sturz - Primim viața cu bucurie