fbpx

Arta de a fi inteligent

8 tipuri de inteligență în 8 cursuri pentru copilul tău

Antrenament pentru întreaga viață

Este evident că suntem inteligenți în mod diferit. Nu toți suntem pricepuți în mod natural la aceleași lucruri. Unii sunt mai atletici și au o coordonare mai bună, unii înțeleg limbajul și sensul cuvintelor chiar și de la o vârstă fragedă, în timp ce alții calculează cu ușurință, reproduc melodii sau descoperă detalii inedite în lucrările de artă.

Fiecare dintre noi suntem înzestrați în diferite proporții cu cele 8 tipuri de inteligență și avem posibilitatea să le antrenăm pe toate, dar este mult mai facil să ne dezvoltăm abilitățile atunci când suntem copii. 

Am dezvoltat pachetul de 8 cursuri pentru devoltarea inteligențelor multiple, pentru că la fel ca și tine, drag părinte, ne dorim să punem bazele celor mai bune premize pentru viitorul copiilor. 

Cu cât mai multe tipuri de inteligență antrenate, cu atât copiii devin mai pregătiți în fața provocărilor de zi cu zi. 

Citește mai multe despre inteligențele multiple AICI.

Ce Cuprinde Pachetul Celor 8 Cursuri

Antrenăm copiii de 7-10 ani la fiecare curs de câte 60 de minute.

De fiecare dată când ne întâlnim, copiii descoperă mai clar în ce fel sunt inteligenți, cum își pot dezvolta abilitățile înăscute, dar și cum pot dobândi unele noi, totul într-o atmosferă interactivă și creativă. Jocurile și activitățile sunt presărate cu informații și curiozități inedite despre persoane și situații remarcabile în care diferitele tipuri de inteligență au jucat un rol deosebit. 

După cele 8 cursuri, prin activitățile de la clasă, copiii câștigă o percepție mai clară despre cine sunt ei, opțiuni potențiale de carieră în viitor, își înțeleg mai bine colegii și descoperă cum pot lucra optim într-o echipă. Iar grație modului de abordare, copiii pleacă cu o stimă de sine mai ridicată, cu sentimentul că sunt capabili, că au curaj să încerce și să crească, descoperă că fiecare abilitate contează și prin ceea ce sunt, cu toții pot aduce plus valoare în viețile lor și a celorlalți. 

 

5/5
„Programul NeuroConnect este pentru copil o joacă care îl dezvoltă pe mai multe planuri, iar pentru părinte un real suport.”
 
Raluca & Werner Zanzinger
5/5
„Recomand cu mult drag Centrul STURZ. Este locul unde fetița mea a început să învețe să socializeze, să își dobândească încredere în ea și să lucreze în echipă.”
Anda Munteanu
Dezvoltat după programul NeuroConnect by STURZ

8 cursuri în 8 întâlniri

Cine poate participa? – Copilul între 7-10 ani.

Când? – Ne vedem în zilele de marți de la 18:00-19:00 în data de 19 martie, 26 martie, 2 aprilie, 9 aprilie, 16 aprilie, 23 aprilie, 30 aprilie și 7 mai.

Unde? – La Centrul STURZ 2 din zona Braytim (str. Mureș, nr. 158)

Cât costă? – Fiecare curs este 100 de lei. 

Cine facilitează? – Daiana Cerna – pedagog sistemic, facilitator educațional (Citește mai multe despre Daiana AICI.)