fbpx

Arta de a fi inteligent

Ai motive să te crezi deștept!

Explorează-ți cele 8 tipuri de inteligență.

Antrenament pentru întreaga viață

Este evident că suntem inteligenți în mod diferit. Nu toți suntem pricepuți în mod natural la aceleași lucruri. Unii sunt mai atletici și au o coordonare mai bună, unii înțeleg limbajul și sensul cuvintelor chiar și de la o vârstă fragedă, în timp ce alții calculează cu ușurință, reproduc melodii sau descoperă detalii inedite în lucrările de artă.

Fiecare dintre noi suntem înzestrați în diferite proporții cu cele 8 tipuri de inteligență și avem posibilitatea să le antrenăm pe toate!

Cu cât mai multe tipuri de inteligență antrenate, cu atât suntem mai pregătiți în fața provocărilor de zi cu zi.

Ce Cuprinde Pachetul Celor 8 ateliere

Explorăm și antrenăm copiii inteligenți de 9-12 ani la fiecare atelier de câte 2 ore.

Fiecare modul este format din 4 părți: (auto)evaluare, prezentarea temei și stârnirea interesului („La ce ne este de folos să fim inteligenți și în acest fel?”, curiozități, opțiuni potențiale de carieră în viața adultă etc.), jocuri și activități inedite pentru dezvoltarea tipurilor de inteligență, concluzii.

Pe lângă antrenarea fiecărui tip de inteligență, atelierele caută să satisfacă nevoile ființiale ale copilului: conectare și apartenență, capabilitate, contare și curaj.

La finalul fiecărui modul părinții primesc feedback, iar la finalizarea întregului atelier sunt oferite evaluările noastre și propuneri pentru antrenamente viitoare. 

Citește mai multe despre inteligențele multiple AICI.

 

5/5
„Programul NeuroConnect este pentru copil o joacă care îl dezvoltă pe mai multe planuri, iar pentru părinte un real suport.”
 
Raluca & Werner Zanzinger
5/5
„Recomand cu mult drag Centrul STURZ. Este locul unde fetița mea a început să învețe să socializeze, să își dobândească încredere în ea și să lucreze în echipă.”
Anda Munteanu
Dezvoltat după programul NeuroConnect by STURZ

Dă-te mare cu inteligențele tale!

Cine poate participa? – Copilul între 9-12 ani.

Când vine? – Înscrierea presupune participarea la toate cele 8 ateliere, conform programului menționat mai sus. 

Cât costă? – Fiecare modul costă 150 de lei. 

Cine coordonează? – Daiana Cerna – pedagog sistemic, facilitator educațional (Citește mai multe despre Daiana AICI.)