Family Educational Coaching

family-educational-coachingPărinţii află ce şi cum poate fi transformat spre a contribui la o educaţie sustenabilă pentru proprii copii.

Intenţiile bune ale părinţilor sunt adesea percepute diferit de către copii, care reuşesc sau nu să decodifice mereu mesajele transmise. În ceea ce priveşte educaţia oferită copiilor, părinţii se pot bucura de parteneriatul nostru, în care îi ghidăm spre a identifica atât nevoile educaţionale ale familiei cât şi pentru a stăpâni instrumente de relaţionare şi comunicare.

În cadrul sesiunilor, familiile descoperă care sunt blocajele întâmpinate în relaţia cu proprii copii, care sunt nevoile de dezvoltare ale copiilor în funcţie de vârsta lor, cum pot depăşi o situaţie dificilă sau cum pot decide un traseu educaţional.

Noi credem că orice problemă este o invitaţie la educaţie. Cu noi descoperi ce poţi învăţa, astfel încât să-ţi îmbunătăţeşti viaţa pe cât mai multe planuri.

Pentru acest serviciu se recomandă participarea la o sesiune de explorare, urmată de un număr de 1- 7 sesiuni săptămânale.